Handels-beroepsopleidingen 4/4+

Handels-beroepsopleidingen 4/4+

Term

Opleidingen voor ondersteunende functies op mbo-niveau 4 en 4+ worden op diverse vakgebieden veelvuldig gevraagd. Dit zijn vaak ondersteunende functies waarin medewerkers veel verantwoordelijkheid hebben en zelfstandig dienen te werken. Bij Mulder Opleidingen worden meerdere opleidingen op dit niveau aangeboden: Commercieel Medewerk(st)er, Medewerk(st)er Salarisadministratie, Boekhoudkundig Medewerk(st)er, Logistiek Medewerk(st)er en Medewerk(st)er Onroerend goed.

Alle opleidingen zijn praktijkgericht en modulair opgezet. De modules zijn afzonderlijk van elkaar te volgen, zodat cursisten op korte termijn aan elke gewenste opleiding kunnen deelnemen.

Commercieel Medewerk(st)er

U houdt ervan om met mensen om te gaan. U legt en onderhoudt gemakkelijk contact, bent commercieel, representatief, creatief en u hebt gevoel voor verkopen. Als medewerk(st)er in een verkopende functie hebt u veel contact met mensen. Als deskundige adviseert u klanten en u assisteert bij (contante) verkopen. U voert verkoopgesprekken en handelt klachten op een goede manier af. De nieuwste artikelen gaan door uw handen voordat ze in de winkel komen te liggen, want u zorgt ervoor dat de assortimentspresentatie er goed uitziet. Ook houdt u samen met uw collega’s de verkoopruimte in optimale staat. Kortom, u bent medeverantwoordelijk voor de bevordering van de verkoop.

Medewerk(st)er Onroerend Goed

De onroerendgoedmarkt is een dynamische branche waarbij een grote mate van vakkundigheid van medewerk(st)ers wordt gevraagd, het gaat immers om grote bedragen. Kennis van onroerend goed is van belang voor medewerkers van onder andere makelaarskantoren, notariskantoren, banken, hypotheekbedrijven. Deze opleiding biedt u de juiste ondergrond voor het kunnen functioneren binnen deze sector.

Medewerk(st)er Salarisadministratie

Als gevolg van de vele wetswijzigingen, zoals de ziektekostenverzekering en de digitale loonaangifte, is de laatste jaren de vraag naar medewerk(st)ers met kennis van loonadministratie enorm toegenomen. Gedurende deze opleiding wordt u niet alleen het systeem van lonen uitgelegd, tevens wordt aandacht besteed aan het voeren van een loonadministratie met loonsoftware.

Boekhoudkundig Medewerk(st)er

U houdt er van om met cijfers om te gaan, u bent nauwkeurig en goed in staat om logisch na te denken. Voor elk bedrijf is het voeren van een goede administratie van belang, vooral voor de interne informatievoorziening maar ook ten behoeve van de accountant en de belastingdienst. Tijdens de opleiding Boekhoudkundig Medewerk(st)er leert u niet alleen het systeem van boekhouden onder de knie te krijgen maar ook hoe de boekhouding op de computer wordt gevoerd. Tevens wordt bij veel boekhoudsoftware output doorgevoerd naar Excel, vandaar dat ook dit pakket in deze zeer leerzame opleiding is opgenomen.

Logistiek Medewerk(st)er

Een logistiek medewerk(st)er heeft binnen een organisatie te maken met de planning van de in- en uitgaande goederenstroom. Gedurende de opleiding worden moderne logistieke technieken uitgelegd en geoefend. Tevens wordt aandacht besteed aan "just-in-time" en aan mogelijkheden ter optimalisatie van voorraadbeheer.

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.