Studieaanbod

Term
03 October 2020

07 August 2019

Webdesign is op dit moment bijzonder populair zo blijkt uit de stijging in het aantal aanmeldingen. De relatief korte tijd die nodig is om met moderne software een professionele website (of webwinkel) op te zetten zorgt voor sterk toenemende interesse in o.a. Wordpress & Joomla. En de deelnemers worden razend enthousiast als ze eenmaal begonnen zijn!

30 June 2019

Onlangs heeft de Associatie voor Praktijkexamens de structuur van een aantal examens van financiële opleidingen gewijzigd. Voor BKB, BKC, PD, MBA en PDL zijn niet alleen alle examens inmiddels gedigitaliseerd, ook de (exameneisen) zijn aangepast. Mulder Opleidingen heeft in het programma voor het komende jaar inmiddels alle wijzigingen doorgevoerd. Wanneer u vragen heeft over uw situatie (u heeft bijv. al één of meerder modules behaald) dan kunt u het beste met ons contact opnemen voor de mogelijke vervolgplanning.

26 April 2019

Sinds kort worden voor de ICT-lessen nieuwe laptops gebruikt, welke voldoen aan alle eisen die gesteld worden voor bijv. Wordpress, Joomla, Photoshop, CorelDraw, Indesign maar ook Autocad, Solidworks, Solidedge. De eerste ervaringen van cursisten zijn bijzonder positief. Voor het aanleren van de benodigde vaardigheden is de nieuwe apparatuur bijzonder geschikt en bovendien zeer prettig om mee te werken, zo verklaren de cursisten.

13 March 2019

In deze periode is de start van diverse financiële opleidingen: BKB, BKC, PD, PDL, MBA. Voor een aantal opleidingen zijn nog plaatsen beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u indien gewenst een proefles bijwonen, deze is geheel vrijblijvend.

07 January 2019

Binnenkort wordt op diverse lokaties gestart met een aantal taaltrainingen, er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Wanneer u niet weet welk niveau voor u geschikt is kunt u een intake-aanvragen of een proefles bijwonen, beide zijn overigens zonder kosten.

12 November 2018

Als gevolg van de enorme belangstelling voor DTP- en webdesign opleidingen kunnen deelnemers niet altijd direct geplaatst worden. De normale wachttijd voordat gestart kan worden van 1-2 weken wordt daarom niet altijd behaald. Mulder Opleidingen tracht de wachttijd te beperken tot max. 3 weken, we vragen uw begrip gezien de drukte. Overigens is het moment van aanmelding bepalend, wanneer u zich vroegtijdig aanmeldt is de kans op de gewenste lesdata uiteraard groter.

18 March 2018

Mulder Opleidingen is de enige aanbieder van PDL-opleidingen in Noord-Nederland, dit heeft tot gevolg dat de opleiding die zojuist van start is gegaan inmiddels is volgeboekt. Geïnteresseerden kunnen in het najaar alsnog deelnemen.

08 January 2018

Onlangs is het ICT-aanbod van Mulder Opleidingen uitgebreid met SolidEdge en SolidWorks. Naast de reeds bestaande trainingen in Autocad (2d en 3d) en Sketchup wordt hiermee voldaan aan de groeiende behoefte in training in deze technische software.

16 November 2017

De komende weken zijn de ICT-trainingen in Groningen en Assen volgeboekt waardoor de wachttijd op dit moment 3-4 weken is. Bel of mail voor overleg over de mogelijkheden wanneer u op korte termijn wilt starten.

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.