Examentraining Access

Schrijf je nu in voor deze opleiding!

inschrijven

 

Examentraining Access is bedoeld voor mensen die graag het rijkserkend diploma Access willen behalen. De examentraining bevat vijf lessen waarin u aan de hand van proefexamens voor het examen wordt klaargestoomd. In elke les oefent u één proefexamen, die vervolgens met u wordt besproken.

Het examen wordt door Rijkserkende Stichting Examens in Toegepaste Informatica (ETI) afgenomen. U hebt twee uur de tijd om de gevraagde onderdelen te maken. Vervolgens worden uw uitwerkingen geprint en door ETI nagekeken. Ongeveer vier weken na het examen ontvangt u de uitslag.

CREBO

Registratie Centraal Register Beroepsopleidingen  -  CREBO

Ten behoeve van de externe legitimering in het mbo.
Stichting ETI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen gerechtigd de externe legitimering te verzorgen voor deelkwalificaties uit de landelijke kwalificatiestructuur voor beroepsopleidingen, zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB).

 In samenwerking met enkele organisaties kan Stichting ETI de externe legitimering verzorgen voor de mbo-examens in de sector economie.

ISO keurmerk

Voor haar kwaliteitsbeleid implementeert ETI de strenge normen van de ISO. Deze hebben betrekking op alle functies, controles, processen, procedures en werkinstructies. Daarmee is niet alleen de controle-methodiek geformaliseerd, maar kunnen ook kwaliteitsverbeteringen sneller worden aangebracht. De ISO-certificering is een dubbele verzekering voor de kwaliteit van de ETI-examens. Een medewerker met een diploma van een ISO-gecertificeerde exameninstelling is vergelijkbaar met een toeleverancier met een ISO-certificaat. Daarom werken bedrijven graag met zulke medewerkers en bedrijven samen. Het ISO-kwaliteitssysteem is een belangrijke waarborg voor constante en continue kwaliteit. ETI is als eerste exameninstelling in de sector economie ISO-gecertificeerd en geeft daarmee blijk van een klantgerichte en kwaliteitsbewuste benadering.
 Inmiddels is de sinds 1994 aan Stichting ETI toegekende ISO-9002-certificering begin 2004 omgezet naar de norm ISO 9001-2000. Deze nieuwe norm stelt zwaardere eisen aan de ETI-organistie.

Vooropleiding

Voor het volgen van de cursus dient u minimaal over de basiskennis van Access te beschikken. Een vervolgopleiding Access is aan te bevelen maar is niet vereist.

Aantal lessen

De cursus omvat 6 lessen.

Plaats opleiding

De cursus is te volgen in de plaatsen: Assen, Drachten, Groningen, Stadskanaal en Veendam.

Praktische informatie

Data en tarieven

 

 

Vragen over deze opleiding?

contactformulier

Schrijf je nu in voor deze opleiding!

inschrijven

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.