Financieel

Financieel

Term

Voor financiële opleidingen is Mulder Opleidingen dé opleider in Noord-Nederland. Onze slagingspercentages laten zien dat wij zeer succesvol op het gebied van Associatie-examens zijn. De opleidingen BKB, BKC, PDB, MBA, BKL en PDL zijn bijzonder effectief opgezet. Dit heeft als voordeel dat cursisten goed voorbereid aan het examen beginnen. Ook voor een cursusboekhouden of computerboekhouden zonder examen kunt u bij ons terecht in Assen, Groningen, Stadskanaal en Veendam.

BKB Basisdiploma Boekhouden

Elk bedrijf voert een boekhouding. Een bedrijf dat de boekhouding grotendeels zelf verzorgt, bespaart op accountantskosten en heeft sneller benodigde informatie (bijv. winstcijfers) ter beschikking. Vandaar dat steeds meer bedrijven hun boekhouding zoveel mogelijk zelf uitvoeren. Niet alleen het bedrijfsleven maar ook de overheid heeft behoefte aan boekhoudkundig onderlegde werknemers. De opleiding Basisdiploma Boekhouden / Bedrijfsadministratie MKB voorziet in deze behoefte. De cursus is dan ook een uitstekende basis voor wie in een administratieve functie werkzaam is of wil zijn, met als taak (een gedeelte van) de boekhouding te verzorgen. Bovendien is het de meest geschikte vooropleiding voor Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).

BKC Basiskennis Calculatie

De opleiding Basiskennis Calculatie is geschikt voor mensen, met name administratief medewerkers en secretariaatsmedewerkers, die zich verder willen bekwamen in calculaties die binnen elk bedrijf voorkomen.

PDB Praktijkdiploma Boekhouden

Het Praktijkdiploma Boekhouden is een algemeen bekend en erkend bewijs van deskundigheid voor het zelfstandig voeren van de boekhouding in bedrijven en instellingen. Het diploma bij de overheid en in het bedrijfsleven zeer gewild.

MBA Moderne Bedrijfsadministratie

De opleiding MBA is een verdieping en verbreding van de stof van de opleiding PDB. Het bedrijfsleven vraagt steeds meer kennis en vakmanschap van de leiding en medewerkers om een onderneming verantwoord te laten functioneren. Er is daarom nog steeds een grote vraag naar administratief en economisch goed geschoold personeel. Indien u na de cursus in het bezit bent van het diploma, bent u welhaast van een goed betaalde baan verzekerd.

BKL Basiskennis Loonadministratie

Basiskennis Loonadministratie is voor iedereen die een goede algemene kennis op het gebied van lonen wil verkrijgen. Daarnaast dient de opleiding als vooropleiding op het diploma PDL. Ook is Basiskennis Loonadministratie een goede aanvulling op andere studies, zoals boekhouden.

Praktijkdiploma Loonadministratie PDL

Het voeren van een administratie is een vak. Met een combinatie van theoretische kennis en praktische ervaring kunt u dat vak uitoefenen. In de opleiding wordt naast de theoretische kennis veel aandacht besteed aan de toepassing van deze kennis in de praktijk. De opleiding PDL is actueel. Het opleidingsmateriaal wordt jaarlijks aangepast aan de wijzigingen in het fiscale regime en de sociale zekerheid.

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.