Hulpverlening / Veiligheid

Hulpverlening / Veiligheid

Term

Volgens de Arbowetgeving dient ieder bedrijf, elke winkel en instelling met personeel één of meerdere werknemers als BHV-er aan te wijzen. Een hulpverlener dient bij een brand of ongeval binnen enkele minuten te kunnen optreden. Op deze manier kan brandschade worden beperkt en de veiligheid van werknemers / bezoekers zo veel mogelijk worden geoptimaliseerd.

Mulder Opleidingen biedt op het gebied van hulpverlening en veiligheid diverse cursussen en herhalingscursussen aan, waaronder BHV en VCA.

Basisveiligheid VCA

De opleiding Basisveiligheid (VCA) is bedoeld voor mensen, die werkzaamheden met een verhoogd risico, zoals werk in fabrieken, bij installaties, werkplaatsen en bouwprojecten, uitvoeren.

VCA VOL Leidinggevenden

De cursus VC VOL Leidinggevenden is bestemd voor leidinggevenden, zoals een voorman, een projectleider, een ploegleider of een uitvoerder bij aannemers en industriële bedrijven.

Bedrijfshulpverlener BHV

Elk bedrijf dient de veiligheid voor personeel en klanten te kunnen garanderen. Veiligheid in het bedrijf is een zorg die in de Arbowetgeving is geregeld. Deze wet verplicht elke ondernemer om werknemers als bedrijfshulpverlener aan te wijzen. Wanneer in het bedrijf situaties voordoen, die een direct gevaar opleveren voor personeel of klanten, dienen de bedrijfshulpverleners in staat te zijn om die hulp te bieden die noodzakelijk is om letsel te beperken.
 

BHV Herhalingscursus

Elk bedrijf dient de veiligheid voor personeel en klanten kunnen te garanderen. Veiligheid in het bedrijf is een zorg die in de Arbowetgeving is geregeld. Deze wet verplicht elke ondernemer om werknemers als bedrijfshulpverlener aan te wijzen. Wanneer zich in het bedrijf situaties voordoen, die een direct gevaar opleveren voor personeel of klanten, dienen de bedrijfshulpverleners in staat te zijn om die hulp te bieden die noodzakelijk is om letsel te beperken.

Preventiemedewerk(st)er

Per 1 juli 2005 is elk bedrijf verplicht om een preventiemedewerk(st)er aan te stellen. Mulder Opleidingen biedt u een pakket aan, zodat u kunt voldoen aan uw wettelijke verplichtingen. De training duurt slechts 1 dagdeel. U ontvangt hiervoor een certificaat van Mulder Opleidingen (in bijgaande folder worden 2 dagdelen genoemd, wij hebben dit teruggebracht tot 1 lesavond). Door deze opzet zijn we in staat de training tegen een scherp tarief aan te bieden.

 

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.