De cursus HCCP voor leidinggevenden is speciaal bedoeld voor leidinggevenden die (mede)verantwoordelijk zijn voor de hygiëne van een horecaonderneming, een kantine, een verenigingsgebouw of een buurthuis. Overal waar bederfelijke eet- en drankwaren worden geserveerd en geschonken, geldt de HACCP-code.
Tijdens de cursus HACCP voor leidinggevenden staan de basisprincipes van HACCP centraal. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ‘Bedrijfsbeleid’ en ‘Productontwikkeling’. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden risico’s, zoals voedselvergiftiging, besproken.
Aantal lessen
De cursus omvat 4 lessen.
Examen
Nvt, u ontvangt na afloop een Certificaat bij voldoende deelname (75%).
Lestijden
Van 19:00 uur tot 21:45 uur.
Plaats opleiding
De cursus is te volgen in de plaatsen: Assen, Drachten, Groningen, Stadskanaal en Zuidlaren; tevens in-company.
Praktische informatie